Untitled
01 aug 2013
week 7: 26 juli t/m 1 augustus

Op 26 juli heb ik Bas en Laura al vroeg naar opa en oma Van Aerle gebracht, omdat ik naar de huisarts moest. Ik heb veel last van mijn arm en nu blijkt er een ontsteking bij mijn schouder te zitten. Omdat de medicijnen niet samen kunnen met de borstvoeding, moet ik eerst kijken of het over gaat met een week rust en paracetamol. We hebben nog even wat gedronken bij opa en oma. Tante Maartje en Eline waren er ook. Toen we thuis kwamen, stond oud-collega Frans voor de deur. Hij zou met Vera en Hanny mee op kraamvisite komen, maar dat heeft hij achteraf niet kunnen halen, vandaar dat hij nu kwam. We hebben gezellig bijgekletst, al was het spitsuur hier, omdat Bas en Laura moesten eten en Bas naar bed moest.
Bart, Marja, Bram en Evelien kwamen op 27 juli op kraamvisite. We hebben even buiten gezeten, totdat het begon te regenen. ’s Middags zijn we met zijn vieren naar de supermarkt gewandeld en ’s avonds kwamen opa en oma Van Mierlo nog even op bezoek.
Op 28 juli is Laura ’s ochtends in bad geweest. ’s Middags kwamen Kim en Geert op kraamvisite. Na het eten hebben we nog een stuk gewandeld met zijn vieren.
Omdat Laura zoveel spuugt, heb ik op 29 juli het consultatiebureau gebeld om te vragen of ik Laura mocht komen wegen. De kinderarts zei dat het erg omslachtig is bij borstvoeding om daar wat aan te doen, en dat ze in principe niets doen, zolang ze maar genoeg aankomt en er zelf geen last van heeft. Omdat er 4 weken tussen de afspraak bij de kinderarts en de afspraak op het consultatiebureau zit, wilde ik graag weten of Laura wel genoeg aankomt. Gelukkig konden we in Deurne terecht. Ik ben met Bas en Laura naar het consultatiebureau gewandeld. Ik hoef me nergens zorgen om te maken; ze woog 4.625 gram en is ruim voldoende aangekomen. Ze krijgt gewoon meer binnen dan ze kan verwerken en dat spuugt ze uit, soms tot ver na de voeding. ’s Middags zijn tante Maartje, oom Tom en Eline geweest en hebben we lekker buiten gezeten.
We zijn op 30 juli te voet in het centrum geweest om boodschappen te doen. We zijn bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest, waar ook tante Maartje en Eline waren.
Op 31 juli zijn we te voet boodschappen gaan doen. Toen we weer thuis waren, lag Laura zo lekker te slapen in de kinderwagen dat ik haar in de wagen in de garage heb laten liggen; ik wilde haar niet wakker maken en in de garage is het het koelste. ’s Middags zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Tante Maartje en Eline zijn op 1 augustus ’s morgens op bezoek geweest. We hebben lekker buiten in de schaduw gezeten. ’s Middags zijn we naar Lieke en Julian gewandeld. Laura heeft veel last van de warmte vandaag. Ze heeft weer veel gespuugd en veel gehuild. ’s Avonds is ze voor de laatste voeding nog even lekker in bad geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative